Nu startar vi bloggmottagningen / PsykiatriGuiden

Har du problem? Du kan få GRATIS rådgiving hos psykiatriguiden från en legitimerad psykläkare med många års erfarenhet.

Att må bra mentalt är viktigt för vårt välbefinnande och därfor bestämde vi oss for att starta en blogg där du kan vända dig med frågor och funderingar om psykisk ohälsa. Har du en fråga om relationer? Mår du dåligt eller känner du dig allmänt nere ? är du utbränd? Lider du av social fobi? Depression? Ensam? ätstorningar? Vi finns här for att hjälpa dig.

Ställ din fråga genom att skriva i kommentar-fältet eller skicka ett mail till oss: fraga@ask-the-lacys.com . Håll sedan utkik på bloggen. De frågor som kommer in besvaras av Dr Lacy och Charlotte Lacy. For att värna om anonymitet, ange inte ditt namn. I och med att doktorn och hans fru ar upptagna med jobb och liten bebis, kan det ta ngr dagar innan svaret dyker upp.

Dr Lacy och Charlotte Lacy kommer båda att svara på dina frågor genom att föra en dialog om psykiatrin i området och diskutera ditt problem från olika synvinklar. Tankens kraft vs. medicin mm. Syftet är att ge ett bra och utföligt svar som kan hjälpa dig. Vi underhåller, informerar, debatterar och indignerar, med en väl avvägd tyngdpunkt på psykisk ohälsa. Både engelska och svenska kommer att användas på denna blogg eftersom Dr.Lacy ar amerikan och paret ar numera bosatta i USA.

Benjamin Lacy är nu verksam som chefsöverläkare, specialistläkare i allmän psykiatri och barnpsykiatri i Georgia,USA. (Dr Lacy är Board Certified) Han uppskattar variationen i arbetet med att möta olika typer av problem och människor och kan inte tänka sig något intressantare och mer givande arbetsområde.

Charlotte Lacy, bloggledare for Ask The Lacys, är nyutbildad journalist och mammaledig. Hon har erfarenhet från både tidningsvärlden och som reporter for TV.

Dr Lacy och Charlotte kommer att publicera artiklar inom området psykiatri och valmående samt information om olika behandlingsmetoder. Varje vecka kommer vi att diskutera olika områden och besvara ett antal frågor.

Bloggen fungerar lite som en rådgivningsspalt, men självklart kan man inte lösa alla problem på en blogg, men du kan få vara åsikter och råd. Svaren som läkaren ger måste anses som begränsad information och ersätter inte ett läkarbesök.

VÄLKOMNA!

 
 


RSS 2.0